Sisterhood

Verdieping, verbinding, verrijking in een veilige, heilige ruimte

Door middel van deze oeroude way of life, de Sacred Circle, ontmoeten we elkaar op diepere lagen

Een groep vrouwen waarmee we ons verbinden met elkaar en de universele energie. Waarmee we meebewegen met wat er zich aandient in het moment. Waarbij we onze kwetsbaarheid, onze vrouwelijkheid, onze wijsheid en kracht vieren, zonder gecoacht of gefixt te worden. 

Wat is jouw verlangen?

Praktisch

Er zijn drie verschilldende mogelijkheden in (omgeving) Tilburg:

Voor de vaste groepen maakt je een commitment voor een half jaar of een jaar. We zien elkaar eens per maand. Dat kan op mijn locatie in Tilburg, maar uit de ervaring blijkt dat veel vrouwen het heel fijn vinden als het eens bij hen thuis plaatsvind. Dit stemmen we met elkaar af. Natuurlijk mag je eerst een keertje gratis komen proeven als je serieus overweegt om bij een vaste groep aan te sluiten.

Wil je meedoen met éénmalige vrouwencirkel, of een keertje gratis komen proeven voor een vast groep? Mail me eventjes op bvl@irissiemons.nl of plan een gratis afspraak in in mijn agenda via onderstaande knop.

Wil jij een vrouwencirkel in je eigen regio? 

Plan een gratis afspraak in mijn agenda om samen te kijken wat er mogelijk is!

"Ik kom tot lagen in mezelf waar ik regelmatig aan voorbij ga, die wel om aandacht vragen"

 

Anouk Baard – Deelneemster in de vrouwencirkel

Over mij

Als je mij echt zou kennen… dan zou je weten dat ik zielsgelukkig word van échte verbinding, met mezelf, en met anderen. Dan zou je weten dat ik er van hou om steeds meer vrijheid te ervaren in mezelf als mens, door mijn comfortzone op te rekken. Ik wil de diepte in, ik wil het onontdekte ontdekken. Ik wil de kosmische energie hier op de aarde handen en voeten geven door het leven te vieren in al haar kleuren en geuren. De highs én de lows, de Goddes en de aardworm. Ik hou van het leven. En dat wil ik doorgeven. Omdat ik ervan overloop. Meer over mij

Iris Siemons draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders