Iris Siemons

16 jaar ervaring met het begeleiden van groepen
Deep Democracy facilitator
Artist in many ways

Als je mij echt zou kennen… dan zou je weten dat ik zielsgelukkig wordt van échte verbinding, met mezelf, en met anderen. En als ik eraan kan bijdragen dat anderen (weer) in echte verbinding komen met elkaar, zodat teamwork synergie wordt. Ik hou ervan om steeds meer vrijheid te ervaren in mezelf als mens, door mijn comfortzone op te rekken. Ik wil de diepte in, ik wil het onondekte ontdekken. Ik wil de kosmische energie hier op de aarde handen en voeten geven door het leven te vieren in al haar kleuren en geuren. De highs én de lows, de Goddes en de aardworm. Ik hou van het leven, en dat geef ik door.

Zo lang ik me kan heugen schilder ik, en maak ik muziek. Het is een belangrijke uitlaatklep voor alles dat er in mij leeft. Ook op die manier doe ik mijn unieke bijdrage is aan het doorgeven van levenslust in onze transformerende wereld. 

Bewust voluit leven is mijn motto. Daarmee bedoel ik: Vanuit bewustzijn JA zeggen tegen het leven hier op aarde. Dit prachtige spel dat we samen spelen, op deze mooie planeet. 

Ik heb een passie voor werken met het groepsveld. Mijn missie is het veld te faciliteren waarbinnen een emotioneel en sociaal gezonde samenleving kan ontstaan. Dit heb ik jaren lang gedaan door cirkelwerk te faciliteren, gericht op persoonlijke en collectieve ontwikkeling. Inmiddels is Deep Democracy een belangrijke tool om dit ook in een meer zakelijke context toe te passen. Mijn tools zijn o.a. Deep Democracy, cirkelwerk, sjamanisme, meditatie, intuitiëtrainingen, ademwerk en live muziek. Dit is mijn ervaring:

  • Deep Democracy de volledige leerlijn bij Human Dimentions (2024)
  • 8 jaar ervaring met het faciliteren van cirkelwerk, met meer dan 100 cirkels in verschillende groottes en settings
  • 16 jaar ervaring als (groeps)coach in de psychiatrie
  • Gecertificeerd ‘hulpverlener met ervaring’ sinds 2020
  • De opleiding tot Transformatiecoach succesvol afgerond in november 2021
  • Verschillende trainingen in cirkelwerk van o.a. Heart IQ vanaf 2019
  • Het eerste jaar van de Rockacadmie als zangeres
  • Sociaal Cultureel Werk opleiding
  • Door de jaren heen vele losse boeken en bijeenkomsten over cirkelwerk, schaduwwerk, intuïtie, sjamanisme, moon gatherings, circling, ademhaling, meditatie, etc

Be the change you want to see in the world

Gandhi

Iris Siemons draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders